Hvordan lapper jeg mit bildæk?

HVORDAN SKAL ET BILDÆK LAPPES KORREKT? Lapning af bildæk. Det er sjældent et belejligt tidspunkt man punktere på. Ofte er vi jo altid på farten og bilen er svær at undvære. I denne video viser jeg dig hvordan du selv kan lappe dit bildæk, hvis du har lyst og mulighed for at give dig i […]

Jeg har tanket forkert brændstof på bilen, hvad gør jeg?

JEG HAR TANKET FORKERT BRÆNDSTOF PÅ BILEN! HVAD GØR JEG? Har du haft tankerne et andet sted og tanket benzin på en diesel bil (eller omvendt) , så er du ikke den eneste. Så se denne video og få hjælp til hvad du skal gøre. Du må nemlig ikke starte bilen da tanken skal tømmes […]

TPMS Systemer

VÆRD AT VIDE OM DÆKTRYKSOVERVÅGNING (TPMS SYSTEMER) Har min bil dæktryksovervågning også kaldet dæktrykskontrol, TPMS, dæktrykstab systemer mm.? Systemerne kaldes b.la. dæktrykskontrol, dæktryksovervågning, TPMS, dæktrykstab systemer mm. TPMS systemer står for tire messure pressing system. Fra januar 2015 er det blevet et lovkrav, at alle biler skal have et dæktryks overvågningssystem. Dette system kaldes i […]