AIRCONDITION SERVICE, I VEJLE

HVORFOR VIRKER MIT ANLÆG IKKE?

Virker dit aircon ikke, skal der foretages et almindelig aircondition service.

Hvad skal gøres?

Påfyldning af sporemiddel(hvis det ikke allerede er på bilen). Herved sparer du timeløn hos mekanikeren, næste gang du skal have  et aircondition service.
Din mekaniker kan meget nemmere kan finde utætheder på anlægget fremadrettet, ved hjælp af dette sporemiddel.

Påfyldning af kølemiddel - Kølemidlet i aircondition anlægget står nemlig og siver ud i små mængder over tid. Derved mister du effekten  på dit anlæg.

Påfyldning af kompressor-olie på anlægget.

Udskiftning af pollenfilter, kabinefilter. Nogle gange er disse filtre belagt med bakterier og svampe dannelse (så er filtrene helt  grønne), som sender sporer rundt i bilens kabine. Dette opstår pga. kondensering i forbindelse med varm luft der møder kulden fra  køleelementet i anlægget. Gør man ikke noget ved dette, kan det medvirke til allergifremkaldelse og andet ubehag. Derfor opfordrer vi  til at få dem skiftet hver gang, du får foretaget et A/C service hos din mekaniker.

Bakterie- og svampedræbene kabinerens ved hvert a/c-service, grundet ovenstående beskrivelse.

Hvis dit anlæg er helt tomt for kølemiddel skal du være opmærksom på at der måske er en utæthed i dit anlæg og derfor hjælper det sandsynligvis ikke at påfylde kølemiddel før fejlen er fundet, da kølemidlet ellers igen vil sive ud af anlægget og du derved har mistet dine penge på det nye kølemiddel. I dette tilfælde spørg din mekaniker til trykprøvning af anlægget.

TEST AF AIRCONDITION ANLÆGGET, I VEJLE

HVORDAN TESTER JEG MIT AIRCONDITIONANLÆG ?

Den nemme måde at kontroller dette er at tage et termometer og sætte ind i en luftkanal.
Typisk vil luften her her have en temp. på mellem 5 – 12 grader afhængig af den omgivende lufttemperatur, anlægstype. m.m. Husk at indstille anlægget til max køling.

Vi ved hvor svært det er som forbruger at vide, hvad man skal være OBS på i forbindelse med eks. et aircondition service.

Se evt vores videoer ( i højre kolonne) for mere info.

  • Aircondition service
  • Trykprøvning af aircondition kondensor
  • Kontrol af aircondition

SKAL VI LAVE ET SERVICE PÅ DIT AIRCONDITION?

Hvis vi må lave et service på dit airconditionanlæg, så skriv til os herunder i kontaktformularen eller giv os et kald på tlf 23605605

 

KONTROL AF AIRCONDITION

AIRCONDITION SERVICE

TRYKPRØVNING AF AIRCONDITION KONDENSER