FEJLKODEUDLÆSNING, I VEJLE

Lyser motorlampen i din bil?

Biler i dag er udstyret med et OBD stik som bl.a er et diagnose-/fejlkodeudlæsnings-stik. Her kan vi tilslutte en diagnosetester og få udlæst fejlkoder på bilens styrebokse.

Ofte kan disse gemte fejlkoder, hjælpe i forbindelse med videre fejlsøgning på de efterhånden mere avancerede elektriske bilsystemer.

Din mekanikere har for det meste flere testere/fejlkodelæsere da det ikke er nok kun med én tester/fejlkodeudlæser. Der skal flere til for at dække de mange bilmærker på markedet.

 

Hos Vejles Autoværksted, i Vejle - er vi bekendte med at det kan være svært at undvære bilen når den er på værksted. Derfor kan du få en gratis lånebil hos Vejles Autoværksted, i Vejle. Husk blot at booke en bil når du bestiller en tid hos os.

VIDEO OM FEJLKODEUDLÆSNING

MOTORLAMPEN LYSER, HVAD GØR JEG?

Motorlampen lyser. Hvis motorlampen lyser skal du straks ringe til din mekaniker.

Hvis motorlampen lyser, det kan være forskellige årsager til at den lyser. Af samme grund er det vigtigt, at du ringer til din mekaniker for at undgå følgeskader. Det kan eks. være en mekanisk fejl på motoren.

Hvad der præcis er galt med bilen, kan din mekaniker først fortælle dig, når du kommer på værkstedet. Mekanikeren sætter sin tester på bilen og måler fejlen ud.

Hvis du spørger din mekaniker om du må køre videre med en motorlampe der lyser, vil svaret som udgangspunkt være: ”Nej, sluk bilen og få bilen til mekanikeren med vejhjælp”.

Motorlampen kan også lyse, hvis f.eks. en sensor viser forkert, og derved sker der måske ikke noget ved at køre i bilen, men desværre må du som kunde forblive i uvisheden omkring hvad bilen fejler, indtil mekanikeren har udlæst fejlen. Ellers vil du tage en for stor risiko ved at køre videre med en motorlampe der lyser.

Fejlkodeudlæsning"

DIN BIL SKAL MED SIKKERHED HAVE EN FEJLKODEUDLÆSNING/SLETNING OG ELLER MULIGVIS EN REPARATION HVIS:

 

  • ABS lampe lyser. (Bremselampe lyser)
  • Airback lampe lyser.
  • Motorlampe lyser. (forurenings lampe lyser)
  • EPC lampe lyser.
  • ESP lampe lyser.
  • Bilen skriver stop.

LYSER DIN MOTORLAMPE?

Så skriv til os herunder i kontaktformularen eller giv os et kald på tlf 23605605