SERVICEEFTERSYN, OPRETHOLD DIN GARANTI

Hvem må lave et serviceeftersyn, hvis man skal opretholde fabriksgarantien?

NB. Har du ikke fabriksgaranti på bilen mere. Skal bilen med fordel have et serviceeftersyn uden fabriksgaranti se mere på linket her: Serviceeftersyn uden fabriksgaranti.

Det er en EU-lov at du frit kan vælge hvilket værksted der skal servicere på din bil, hvis du ønsker at opretholde fabriksgarantien. Din mekaniker SKAL opfylde en række krav ved udførelsen af serviceeftersynet, for at opretholde garantien på bilen.

Din mekaniker skal have adgang til de korrekte data, adgang til serviceskemaer -og den digitale servicebog, og servicet SKAL udføres korrekt efter fabrikkens forskrifter.
Samme regler er  gældende både for mærkeværksteder og de frie værksteder.

VIDEO OM SERVICEEFTERSYN

Der er ligeledes et krav fra bilproducenten om at der skal bruges originale reservedele eller reservedele der kvalitetsmæssigt svarer til de originale dele.

På vores Autoværksted, i Vejle, laver vi dit serviceeftersyn efter fabrikkens forskrifter så du kan opretholde fabriksgarantien på din bil, hvis der er garanti på bilen. På vores værksted bruger vi reservedele der kvalitetsmæssigt svarer til de originale dele eller originale reservedele.

På min blog har jeg lavet en videoguide, til dig der ønsker selv at vedligeholde lidt på din bil:

Hos Vejles Autoværksted, Vejle - kan du få en gratis lånebil. Husk blot at booke en lånebil når du bestiller tid til serviceeftersyn.

 

Hvis du er i tvivl om din bil skal have additiver? Jeg har lavet en kort videoguide hvor jeg forklarer om de forskellige additiver. Se min videoblog her 

Serviceeftersyn med fabriksgaranti"

SERVICEEFTERSYN I VEJLE, TJEKLISTE

BEVAR FABRIKSGARANTIEN VED SERVICEEFTERSYNET

 

  • Serviceeftersynet skal udføres efter fabrikkens forskrifter (de fleste mekanikere har adgang til de korrekte data, spørg din mekaniker hvis du er i tvivl).
  • Serviceskema efter fabrikkens forskrifter udfyldes
  • Digital servicebog skal udfyldes /stemples
  • Mekanikeren skal dokumentere hvilke reservedele der er anvendt.
  • Obs. ved kulance af bilen. Spørg din mekaniker hvad det kan have af betydning for dig, hvis du får lavet et serviceeftersyn, hos din mekaniker - når der stadig er garanti på bilen.
  • Der anvendes originale reservedele eller reservedele i original kvalitet.
  • Overhold alle bilens serviceintervaller
  • Gem dine fakturer som dokumentation
  • Din servicebog er også dokumentation på servicet er udført korrekt

SKAL VI LAVE DIT SERVICEEFTERSYN?

Hvis vi må lave dit serviceeftersyn, så skriv til os herunder i kontaktformularen eller giv os et kald på tlf 23605605