FORSIKRINGSSKADE PÅ BILEN

HAR UHELDET VÆRET UDE, OG DU HAR FÅET EN SKADE PÅ BILEN, KAN DE FLESTE MEKANIKERE SAGTENS HJÆLPE DIG VIDERE.

De mekanikere der samarbejder med forsikringsselskaberne, har nemlig adgang til forsikringsselskabernes online skadesprogram, hvor de kan opgøre og dokumentere bilens skadesomfang.

Derved har mekanikere den direkte kontakt til forsikringsselskaberne og taksatorerne. Kommunikationen går herved mellem værkstedet og forsikringsselskabet.

Det kræver selvfølgelig  at den mekanikere du bruger har tilknyttet/ samarbejder med en pladesmed, og maler etc. det er en nødvendighed alt efter hvilken skade der er tale om, og samarbejder med forsikringsselskaberne.

FORSIKRINGSSKADE I VEJLE, TJEKLISTE

NÅR SKADEN ER SKET

Har din bil fået en skade? Skal den registreres hos dit forsikringsselskab?

HER er hvad du skal gøre:

  • Meld din skade på bilen, hos dit forsikringsselskab. - Kan typisk gøres online.
  • Herefter ring til din mekaniker ( obs din mekaniker skal have et samarbejde med forsikringsselskaberne) -aftal forløbet alt afhængig af omfanget af skaden på bilen.
  • Herefter ordner din mekaniker resten. Dialogen med forsikringsselskabet, går direkte gennem mekanikeren herfra.
  • Skaden på bilen kan betyde, at du står uden bil i nogle dage. Derfor er det en god ide at spørge din mekaniker om du kan få en lånebil imens bilen er på værkstedet.

SKADE PÅ BILRUDE

Mange mekanikere hjælper også gerne med skader på din bilrude. Det gælder også, selvom dit forsikringsselskab vil henvise dig, til en rudemontør du slet ikke kender og/eller ikke selv har valgt.

Snak med din mekaniker om de bruger ruder af original fabrikskvalitet. og om han skifter bilruder indendørs for at sikre den bedste limning.

VIDEO OM FORSIKRINGSSKADE

SKAL VI LAVE DIN FORSIKRINGSSKADE?

Hvis vi må lave din forsikringsskade på bilen, så skriv til os herunder i kontaktformularen eller giv os et kald på tlf 23605605