FORSIKRINGSSKADE PÅ BILEN

Har uheldet være ude og du har fået en skade på bilen, kan de fleste mekaniker sagtens hjælpe dig.

De mekanikere der samarbejder med forsikringsselskaberne, har nemlig adgang til forsikringsselskabernes online skadesprogram, hvor de kan opgøre og dokumentere bilens skadesomfang.

Derved har mekanikere den direkte kontakt til forsikringsselskaberne og taksatorene. Kommunikationen går herved mellem værkstedet og forsikringsselskabet.

Det kræver selvfølgelig  at den mekanikere du bruger har tilknyttet/ samarbejder med en pladesmed, og maler etc. det er en nødvendighed alt efter hvilken skade der er tale om, og samarbejder med forsikrngsselskaberne.

 

SKADE PÅ BILRUDE

Mange mekanikere hjælper også gerne med skader på din bilrude. Det gælder også, selvom dit forsikringsselskab vil henvise dig, til en rudemontør du slet ikke kender og/eller ikke selv har valgt.

 

Snak med din mekaniker om de bruger ruder af original fabrikskvalitet. og om han skifter bilruder indendørs for at sikre den bedste limning.

 

 

TJEKLISTE 

NÅR SKADEN ER SKET

Har din bil fået en skade? Skal den registreres hos dit forsikringsselskab?

HER er hvad du skal gøre:

  • Meld din skade på bilen, hos dit forsikringsselskab. - Kan typisk gøres online.
  • Herefter ring til din mekaniker ( obs din mekaniker skal have et samarbejde med forsikringsselskaberne) -aftal forløbet alt afhængig af omfanget af skaden på bilen.
  • Herefter ordner din mekaniker resten. Dialogen med forsikringsselskabet, går direkte gennem mekanikeren herfra.
  • Skaden på bilen kan betyde, at du står uden bil i nogle dage. Derfor er det en god ide at spørge din mekaniker om du kan få en lånebil imens bilen er på værkstedet.

 

 

VIDEO OM FORSIKRINGSSKADE