FORSIKRINGSSKADER PÅ BIL

Din mekaniker kan hjælpe dig med din forsikringsskade på bilen

HAR UHELDET VÆRET UDE, OG DU HAR FÅET EN SKADE PÅ BILEN, KAN DE FLESTE MEKANIKERE SAGTENS HJÆLPE DIG VIDERE.

De mekanikere der samarbejder med forsikringsselskaberne, har nemlig adgang til forsikringsselskabernes online skadesprogram, hvor de kan opgøre og dokumentere bilens skadesomfang.

Derved har mekanikere den direkte kontakt til forsikringsselskaberne og taksatorerne. Når skaden er sket går kommunikationen går herved mellem værkstedet og forsikringsselskabet.

Det kræver selvfølgelig  at den mekanikere du bruger har tilknyttet/ samarbejder med en pladesmed, og maler etc. det er en nødvendighed alt efter hvilken forsikringsskadeskade der er tale om, og samarbejder med forsikringsselskaberne.

 

 

VIDEO OM FORSIKRINGSSKADE

Forsikringsskader, i vejle

Når skaden skal laves hos din mekaniker, kan det være en god ide´ at få en lånebil hos din mekaniker, da det (alt afhængig af skadens omfang) kan tage op til flere dage at lave bilen, hvis den skal forbi maleren m.m.

Hos Vejles Autoværksted, i vejle - kan du aflevere din bil alle hverdage fra kl 07:00. Har du brug for en gratis lånebil, skal du blot oplyse det når du booker tid hos Vejles Autoværksted, i vejle.

 

SKADE PÅ BILRUDE

Mange mekanikere hjælper også gerne med skader på din bilrude. Det gælder også, selvom dit forsikringsselskab vil henvise dig, til en rudemontør du slet ikke kender og/eller ikke selv har valgt.

Snak med din mekaniker om de bruger ruder af original fabrikskvalitet. og om han skifter bilruder indendørs for at sikre den bedste limning.

Hos Vejles Autoværksted, i Vejle - har vi en ekstern rudemontør der kommer på vores værksted, i Vejle og skifter ruderne. Vores rudemontør har skiftet ruder siden 2008, derfor kan vi tilbyde skift af alle type ruder, da han skiftet over 10000 ruder, og har en en stor erfaring inden for rudeskift.

 

Forsikringsskade"

FORSIKRINGSSKADE I VEJLE, TJEKLISTE

NÅR SKADEN ER SKET

Har din bil fået en skade? Skal den registreres hos dit forsikringsselskab?

HER er hvad du skal gøre:

  • Meld din skade på bilen, hos dit forsikringsselskab. - Kan typisk gøres online.
  • Herefter ring til din mekaniker ( obs din mekaniker skal have et samarbejde med forsikringsselskaberne) -aftal forløbet alt afhængig af omfanget af skaden på bilen.
  • Herefter ordner din mekaniker resten. Dialogen med forsikringsselskabet, går direkte gennem mekanikeren herfra.
  • Skaden på bilen kan betyde, at du står uden bil i nogle dage. Derfor er det en god ide at spørge din mekaniker om du kan få en lånebil imens bilen er på værkstedet.

SKAL VI LAVE DIN FORSIKRINGSSKADE?

Hvis vi må lave din forsikringsskade på bilen, så skriv til os herunder i kontaktformularen eller giv os et kald på tlf 23605605