Ris/Ros

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vejles Autoværksted
Average rating:  
 34 reviews
 by Jesper
Kanon værksted!

Jeg kan varmt anbefale Vejles Autoværksted. Min bil gik i stykker i Vejle og jeg havde ingen måde at komme hjem til Vestjylland igen. Selvom klokken var næsten 16:00 gjorde Martin og hans kollega hvad de kunne for at få min bil lavet. Da en af de defekte reservedele desværre først kunne skaffes dagen efter stillede Martin en lånebil til rådighed således jeg kunne komme hjem. Både Martin og hans kollega er behagelig mænd der forstår at levere en god og professionel service. Endnu engang - mange tak for jeres hjælp.

 by Karen Dalsgaard
God service!

Altid god service hos Martin og Co. Kan anbefales 😀

 by Mie Friis
Fantastisk service!

Vi kan varmt anbefale Vejles Autoværksted! Vi var på vej hjem til Sjælland da vores VW Golf lyste motorfejl. Vi kørte ind og fik straks hjælp - blot 1 time senere kunne vi igen køre hjemad med en velfungerende bil!

 by Alex Balle-Christiansen
Fantastisk service

Jeg havde en punktering på motorvejen fra Korsør til Viborg, og holdte ind hos dem for at finde en løsning. I stedet for at gå fuld sælger mode på mig, vælger Martin at være en fair mand overfor mig da jeg kører med vejhjælp. Jeg bliver tilbudt Kaffe, snoller og endda middagsmad, en hyggelig snak samt gode råd til fremtidig bil. Mere kan ikke ønskes!

Vejle Autoværksted kan kun anbefales!
Næste gang jeg har problemer i nærheden af Vejle, bliver det ihvertfald dem jeg skal ud til 🙂

 by Morten Christiansen
Fantastisk service

Dette er et værksted hvor man sætter sit præg på god håndværk og fantastisk service, har ikke oplevet nogle problemer, der bliver altid snakket om tingene, så der ikke er noget som kommer udforset.
vil helt klar anbefale det til kunder som ønsker et værksted hvor service og godhåndværk går hånd i hånd.

 by Steffen Sievertsen

Super godt værksted, flinke og ærlige

Kan kun anbefales

 by carsten olesen
tilfreds kunde

skulle til omsyn,feljjusteret lygter kørte ind til martin for at få dem justeret
selv om jeg ikke havde bestilt tid ,virkede det som den største selvfølge
at gøre det det er god stil, blev mødt med en smilende og imødekommende
måde ikke sidste gang jeg bruger ham kan varmt anbefale stedet,
lige til sidst roste synshallen at lygterne stod perfekt.

 by Thomas Munk-Andersen

Har brugt værkstedet i efterhånden 6 år, til alt fra en nyere Citroen, nyere Golf, ny Octavia og nu en ny Passat; jeg har endnu til gode at få en behandling som jeg ikke er tilfreds med.
Den største ros jeg kan give er, at jeg stoler 100% på at Martin & Co. altid er ærlige og laver et fremragende stykke arbejde, som jeg er absolut tryg ved!

 by Kristian
Kan klart anbefales!

Har nu efterhånden besøgt Martin et par gange og har kun godt at sige om værkstedet. Kan klart anbefale værkstedet til andre! Dygtige mekanikere og rigtig god service 🙂

 by Henrik Laursen

Jeg har besøgt dette fantastiske værksted 3 gange nu og har fået en så god behandling og det samme har min bil. Jeg bliver taget godt imod og de har altid tid.
Jeg kan på det højeste anbefale dette sted og meget imødekommende mennesker over hele linjen.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»