REPARATION AF UDSTØDNING, I VEJLE

Udskiftning af udstødning, i Vejle

Udstødningssystemer i dag er ikke bare et afgangsrør. Der er indbygget temperatursensorer, lambda sensorer, trykfølere, katalysatorer og partikelfilter. m.m.

Hvor mange eller hvilke sensorer din bil er udstyret med, afhænger af motortype, årgang osv.

Ved skift af udstødning er det vigtigt at det/de nye rør har de rigtige dimensioner, bøjninger, forskruninger og flanger, så følere og sensorer kan genmonteres korrekt.

Det er derfor en god ide´, at du får en snak med din mekaniker om det reparation eller udskiftning af dit udstødning der giver mening på netop din bil.

 

VIDEO OM REPARATION AF UDSTØDNING

Reparation af udstødning"

KAN DET BETALE SIG AT REPARERE BILENS UDSTØDNING?

Det kan ikke altid betale sig at reparere dit udstødning. Alt efter hvilken del af dit udstødningssystem der er defekt, kan det dog af og til betale sig at lave reparationer i stedet for komplette udskiftninger. Det kan i nogle tilfælde være til kundens økonomiske fordel. Det afhænger også den type udstødningsrør der sidder på bilen.

Her kan vi bl.a. nævne:

Udskiftning af flexrør.
Reparation af forrør.
Svejsning af nye flange til katalysatorer eller partikel filter.

Det er en fordel hvis din mekaniker bruger/monterer originale udstødningsdele/bagpotter eller dele af original kvalitet. Her kan vi bl.a. nævne mærker som Walker udstødning og Bosal udstødninger.

SKAL VI REPARERE ELLER UDSKIFTE DIT UDSTØDNING?

Så skriv til os herunder i kontaktformularen eller giv os et kald på tlf 23605605